tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | jsem tehotna? - Chytrá žena
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
darsy
Datum vložení:
19:59 30.12. 2008
Poslední odpověď:
01.01.2009 10:06 hod.
Dotaz : jsem tehotna?
dobry den. sice mam normalne nepravidelny menses ale obvykle to dostanu tak do 25 v mesici.ted jeste porad nic.minuly mesic sem to dostala asi o tyden pozdeji a stalo to celkem zaprd.tak pred tydnem sem mela takovy pocit jako bych to mela dostat ale nic neprislo. jsem v posledni dobe takova strasne naladova,strasne snadno me neco podrazdi a kazdou chvili je mi do breku i kvuli naprostym pitomostem. tak pred ctyrmi dny sem si uvedomila ze me kazdou chvilku boli prsa, mam je takovy plnejsi a tvrdsi.kdyz si je zmacknu tak to boli a prijde mi ze tam mam takovy velky "hrudky".je to normalni?antikoncepci neberu.Nejsem tehotna???

Odpověď odborníka

Vložil:
Datum vložení:
20:05 30.12. 2008
Dobrý den, zde se samozřejmě naskýtá otázka, zda těhotná být můžete - tedy, zda máte partnera a sexuálně žijete? Ani nepíšete o Vašem věku.
To co popisujete může signalizuje těhotenství - menstruaci jste nedostala, ta citlovost prsou a psychická nevyrovnanost.
Doporučuji Vám koupit si těhotenský test. Stojí max. 30 korun a nyní už Vám určitě ukáže, jak na tom jste.
Pokud by se menstruace nedostavila tak do 14ti dnů a těhotná jste nebyla, doporučuji navštívit Vašeho lékaře.
Držím palce. Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Datum vložení:
10:06 01.01. 2009
Ahoj darsy těhotenský test je opravdu i v levnějších variantách (dva testy v jednom balení kolem třiceti korun).Já sama si kupuji vždy do zásoby a mám je doma pro případ,že se mi nezdá něco v pořádku,abych hned věděla na čem jsem.Hodně štěstí,ať výsledek dopadne podle tvých představ.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !