tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | mohla otěhotnět? - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Jan
Datum vložení:
01:11 09.07. 2008
Poslední odpověď:
30.07.2008 17:18 hod.
Dotaz : mohla otěhotnět?
Dobrý den, minulou středu (přesně před týdnem) jsme měli s přítelkyni pohlavní styk na dovolené, na Slovensku, na koupališti, na záchodech. Bez kondomu a bez antikoncepce, kterou dobrala cca 14 dní předtím. Navíc ještě brala antibiotika a používala krém Canesten, kvůli zánětu močového měchýře. Před vyvrcholením jsem penis z její pochvy vyndal, abych ejakulaci zadržel a sex prodloužil. Na špičce žaludu jsem ale objevil bílou hmotu. Byla ale o dost řidší než sperma a tak jsem usoudil, že se jedná o krém. V sexu jsme pokračovali a já ejakuloval mimo přítelkynino tělo. Zjistil jsem ale že moje sperma má stejnou konzistenci jako hmota, kterou jsem předtím objevil na svém penisu. Dostal jsem strach, že jsem před samotnou ejakulací nějak předčasně "vytekl", možná i vinou vody v pochvě přítelkyně, což se mi však předtím nikdy nestalo. To mě vyděsilo a druhý den jsme zašli k tamnímu gynekologovi, který konstatoval, že možnost otěhotnění je minimální a ani přítelkyni nepředepsal prášek (jehož název neznám), který se používá jako "poslední brzda". Řekl jsem si: "je si asi naprosto jistý, že těhotná nebude, když jí ho nepředepsal." Dnes je to přesně týden a přítelkyně si včera udělala těhotenský test a vyšel ji pozitivně. =( Byl ale už dlouho v šuplíku a navíc byl otevřený, takže nevím jestli se mu dá věřit, doufám, že ne. Moje dotazy: může přítelkyně z trošky spermatu otěhotnět, navíc když bylo rozředěno vodou z koupaliště a není ani jisté, zda v pochvě něco zůstalo? Dá se věřit testu hned po šesti dnech, navíc když byl otevřený? Je možné, že chemikálie z antibiotik a Canestenu ovlivnily výsledek testu? Pociťovala by přítelkyně již teď po týdnu nějaké příznaky těhotenství? Předem Vám hrozně moc děkuji a omlouvám se za náročnost dotazu!

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
17:18 30.07. 2008
Dobrý den, Vaše situace je poměrně složitá, snad odpovím na všechny Vaše dotazy.
Hned na úvod musím podotknout, že ochrana před otěhotněním formou přerušované soulože a následné ejakulace mimo tělo ženy, není vůbec tou správnou ochranou, pokud opravdu dokonale neznáte své tělo. Při Vašem sexuálním životě Vám tuto metodu nedoporučuji, používejte při styku vždy prezervativ nebo Vaše partnerka antikoncepční pilulky.

Vaše přítelkyně může opravdu otěhotnět i z trochy spermatu - v té troše je milion spermií, které mohou vajíčko oplodnit. Takže hodně nebo málo - ano, může otěhotnět, ikdyž vy si myslíte, že je rozředěné vodou atd. Spermie se umí pohybovat, takže ne všechno sperma z ní mohlo uniknout.
Těhotenskému testu se dá důvěřovat po cca 7mi dnech, ale většinou je to přesně uvedeno na obalu. Nepíšete, jak dlouho byl rozdělaný, ale pokud je to opravdu delší dobu, důvěryhodnost testu je velmi nízká. Ani gynekolog po tak krátké době těhotenství nepoznám. Po cca 10ti dnech by již mohlo být přítelkyni nevolno a cítit tlak v prsou, ale to opravdu spíš později, toto je velmi krátká doba. Kupte si nový test v lékárně, nyní již Vám jistě řekne, v jaké jste situaci.

Držím palce, ať to dopadne dle Vašich představ. Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !