tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | Nepravidelná menstruace a otěhotnění - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Soňa
Datum vložení:
08:38 02.08. 2008
Poslední odpověď:
08.08.2008 20:41 hod.
Dotaz : Nepravidelná menstruace a otěhotnění
Dobrý den, mám 2-letého klučinu a chtěli by jsme druhé dítko, mám ale nepravidelnou MS. Nevím jestli to mám řešit s dr. (ale momentálně má dovolenou) nebo se pokoušet a kdyby to nešlo tak potom zajít k dr.? ATK neužívám, jelikož mi žádná nesedí. Malý se nám povedl hned napoprvé tak teď se trochu obávám.

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
08:47 02.08. 2008
Dobrý den, je pravda, že pokud byste užívala antikoncepci, Váš cyklus by našel velmi pravidelný řád.

Rozhodně není třeba panikařit nyní na začátku. Sice nepíšete, jak dlouho se o druhého potomka pokoušíte, ale příliš dlouho asi ne. Doporučuji Vám hlavně psychicky se odbourat od myšlenky, že bude nějaký problém, malému jsou 2, tak když budete mít miminko za rok, nic se neděje. Opravdu Vaše a partnerova osobní pohoda jsou velmi důležité. Pokud se Vám potomka nepodaří počítat po několika měsících, jistě se také přiblíží termín Vaší pravidelné roční kontroly na gynegologii, kde budete mít možnost Vaši dr. informovat, zjistíte, zda jste v pořádku a společně se domluvíte na dalším pokračování. Pokud ale prvního potomka máte, neočekávejte jinou odpověď než že musíte ještě nějakou dobu vydržet a zkoušet to. Věnujte se rodině a synovi, další potomek na sebe jistě nenechá dlouho čekat.

Držím palce. Chytrá Žena

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Kačen
Datum vložení:
20:41 08.08. 2008
Měla jsem stewjný problém u prvního otěhotnění, rok jsme zkoušeli a když to do roku nešlo, protože jsem menstruovala pouze dvakrát, začala jsem v té době brát Coldelgilheld a do měsíce to bylo, akorát to už je 5 let, takže dnes už budou jiné preparáty, a druhé vyšlo hned jak jsem chtěla

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !