tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | neuposlechnutí poop. pokynů - Chytrá žena
MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Jindřiška
Datum vložení:
16:15 28.07. 2008
Poslední odpověď:
30.07.2008 12:59 hod.
Dotaz : neuposlechnutí poop. pokynů
Dobrý den, jsem 15 dnem po modelaci prsou a neuposlechhla jsem pooperační pokyny, jelikož přišel důležítý obchod. večírek a strávíla jsem 14 den cca sedm hodin úplně bez podprsenky a bez jakékoliv podpory prsů, další den cca od 16. hodiny do druhé hodiny ranní, tedy 10 hod. též bez jaké koliv podpory a ještě v pohybu. Přijde mi teď že mi prsy poklesly a jsou bolestivé lehce. Svému operatér. se neodvážím zavolat protože by mi pořádně vynadal. Proto prosím Vás o komentář možných rizik, či jestli to nevadí když teď už budu nosit stále elastickou podprsenku. Děkuji.

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
knedlinka
Datum vložení:
12:59 30.07. 2008
Ahoj Jindřiško,moje známá měla ten samý problém,prsa si dala zvětšit,také někam šla bez podprsenky,pak měla strach říct to svému lékaři a dnes má jedno prso větší a jedno menší,čeká na další operaci.Jste svým způsobem hloupé,necháte si vylepšit tělo a pak si to takovou hloupostí zkazíte.Je mi vás líto!

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !