tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | těhotenství - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Iveta
Datum vložení:
21:56 02.10. 2008
Poslední odpověď:
12.10.2008 23:25 hod.
Dotaz : těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli existuje nějaká metoda,pomoc nebo rada jak otěhotnět, aniž by jsme to řešili u gynekologa, nebo na spermagrafu nebo jak se to jmenuje. O dítě se snažíme už asi rok a půl. Není to naše priorita, ale přáli bychom si to oba. U gynekologa mi řekli, že jsem z fyzického hlediska v pořádku, ale že první na řadě je přítel, aby šel na ten spermograf. No a to je kámen úrazu. Řekl mi že bude radši žít v nejistotě, než aby se dozvěděl že děti mít nemůže. Tak jsem se chtěla zeptat jestli existují nějaké metody na otěhotnění. My jsme nic takového nezkoušeli. Děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Olga Riedlová
Datum vložení:
23:25 12.10. 2008
Mohu vám dát odkaz na stránky kde získáte informace, které mohou napomoci s otěhotněním. Ale myslím si, že váš přítel nemusí být až tak bezradný pokud by jeho plodnost byla snížená, protože dnes existují metody schopné vytvořit embryo pouze z velmi malého množství spermií.
Odkaz: www.futurebaby.estranky.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
ABROVKA
Datum vložení:
19:14 04.10. 2008
Nemohla jsem otěhotnět 3 roky. Pak jsem najednou měla změnit zaměstníní a místo do nové práce jsem nastoupila na mateřskou. Prostě jsem přišla na jiné myšlenky a bylo to. Jinak ještě vím, že někdo cvičí Mojžíšovu metodu, ale co to přesně je, nevím.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !