tehotenstvi-a-porod Poradna | Těhotenství a porod | Těhotenství po 38.roce - Chytrá žena
8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

Těhotenství a porod
Odpovědět na dotazZpět na téma Těhotenství a porod


Vložil:
Martina
Datum vložení:
13:26 23.09. 2008
Poslední odpověď:
27.09.2008 10:56 hod.
Dotaz : Těhotenství po 38.roce
Dobrý den. V květnu mi bylo 38 let a s přítelem bychom chtěli miminko. Před 4 měsíci jsem přestala brát HA a od MUDr. dostala Clostilbegyt. Přesto se mi nepodařilo otěhotnět a menstruaci jsem dostala velmi zvláštní. Krvácení žádné, jen při utření na WC jsem na papíru měla tmavě červené (spíš černé) kousky...Těhu test je negativní.Mám šanci vůbec ještě otěhotnět vzhledem k mému věku? Děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Olga Riedlová
Datum vložení:
10:56 27.09. 2008
Jen věk není ani positivem ani negativem. Svoji roli hraje momentální zdravotní stav, váš životní styl i emoční stav a všeobecně váš přístup k životu i na danou problematiku. Z vašeho dotazu není patrné jak dlouho jste HA brala, ale je-li to otázka 8 a více let tak někdy potřebuje tělo chvíli na návrat k normálnímu fungování jaké bylo před braním HA. Daný přípravek je opět hormonální. Já opět z dotazu nevím jestli nemáte ještě další komplikace menstruačního cyklu, a proto zmiňovaný preparát užíváte. Pokud tomu tak není tak bych zkusila dát tělu čas, pomoci mu zregenerovat se, očisitt se a třeba na přírodní bázi napomoci otěhotnění. Výsledek vám nemohu ani já zaručit, ale dle mého názoru to je lepší cesta, ale zkuste ji alespoň 6 měsíců, a to nejen z důvodů účinku bylin, ale i z důvodu právě návratu vašeho těla k normálu. HA jste brala mnohem delší dobu tak si to porovnejte. Také jen usuzuji, že je to pokus o vaše první těhotenství tak by bylo na místě i vyšetření vašeho partnera jestli příčina není u něj.
Odkaz: Bylinky podporující plodnost.

Ale zdoje můžete najít i jiné. Držím vám palce.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
knedlinka
Datum vložení:
10:17 24.09. 2008
Dobrý den.Moje mamka takhle otěhotněla před rokem,bylo jí 40let.Přesně jak píšete vy,a těhotenský test jí také vyšel negativní,pak za pár dní si udělala nový test a ten už byl pozitivní.V pondělí vysadila HA a za 14dní v pondělí už byla těhotná:-)Přeji vám to samé a hodně štěstí.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !