astrologie Poradna | Astrologie | plodová voda - Chytrá žena
Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Astrologie

Prosíme Vás, abyste Vaše dotazy do astrologie nevkládali vícekrát. Protože je Váš zájem o numerologii veliký, astroložka se bude snažit na všechny Vaše dotazy postupně odpovědět. Prosíme o strpení.
Odpovědět na dotazZpět na téma Astrologie


Vložil:
Petra
Datum vložení:
21:25 28.12. 2008
Poslední odpověď:
01.01.2009 23:10 hod.
Dotaz : plodová voda
Dobrý den, jsem narozena xxx a jsem ve čtvrtém měsíci těhotenství. Lékařka mi doporučila,abych šla na vyšetření plodové vody, také kvůli mému věku.Velmi se toho bojím, neboť existuje velká pravděpodobnost potratu.Chtěla jsem se zeptat, jestli tam mám jít nebo ne.Bojím se potratu.Děkuji

Odpověď odborníka

Vložil:
Datum vložení:
12:25 29.12. 2008
Vážená paní, buďte opatrná a v pohodě, jinak nehrozí žádný problém a děťátko se narodí zdravé. Jurů.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
plodová voda
Datum vložení:
23:10 01.01. 2009
Zdravím, já byla před rokem a půl také na amniocentéza kvůli věku. Také jsem se bála, nejdříve jsem si popovídala s lékařkou, která se mnou probrala rodinnou anamnézu a vysvětlila rizika. Pokud těhotná nemá problémy, jako např. krvácení nebo dříve neporodělala samovolný potrat, riziko, že by se něco stalo při odběru, je minimální. Tak jsem na to šla. Jediné nepříjemné bylo vidět tu dlouhou jehlu, jinak samotný zákrok trval chvilku, vše pod ultrazvukem. Prostě vše dopadlo dobře, miminko se narodilo zdravé a byla jsem ráda, že jsem měla klid a jistotu do konce.

Vložil:
plodová voda
Datum vložení:
18:42 30.12. 2008
Dobrý den. Kde máte potvrzení o tom že vám při odběru plodové vody hrozí potrat? Potrat v tomto případě vůbec nehrozí. Sama jsem odběr podstoupila, nic to není a hlavní je 100% jistota toho, že miminko je zdravé. Myslím si, že kdyby bylo nějaké hodně vysoké riziko potratu, dokror by vás na toto vyšetření neposlal!

Vložil:
plodová voda
Datum vložení:
13:42 30.12. 2008
Dobrý den, nemám osobní zkušenost s tímto vyšetřením, ale znám případy, kdy vyšetření ukázalo poškození plodu, rodiče se rozhodli dítě si i přesto ponechat a miminka se narodila naprosto zdravá. Tím chci jenom říct, že spolehlivost těchto testů není stoprocentní a je dobré zvážit veškeré okolnosti. Přeji,ať je vše v pořádku a těšíte se z krásného miminka.

Vložil:
RE: plodová voda
Datum vložení:
07:29 30.12. 2008
Přeji pěkný den. I já jsem byla nedávno na odběru plodové vody, důvodem byl rovněž věk. Prožívala jsem stejné pocity - hlavně strach. Zákrok jako takový nebyl příjemný, ale nebyl ani bolestivý. Celý zákrok bylo možno sledovat na monitoru (bylo vidět místo vpichu i mimi). A následných 14 dní jsem se trochu šetřila, ne však nějaká hrozná omezení - chodila jsem normálně do práce. Pro ten klid v duši to stálo za to.

Vložil:
Datum vložení:
23:53 28.12. 2008
Dobrý den, je mi 21 let a čekám miminko. V 15.tt jsem byla poslána z genetiky na odběr plod.vody. Byla u mne velká pravděpodobnost,že děťátko bude mít Downa.Vyšetření trvá chvilinku(docela nepříjemné),pak si tam asi 30 min poležíte a 14 dní musíte být v klidu. Pár dní po budete mít křeče jako při menstruaci. A do 14 dní po odběru by vám měli zavolat + poslat výsledky(bylo tam napsáno i pohlaví miminka).Držím pěstičky.

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !