diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | Detoxikace - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
Pavla
Datum vložení:
23:33 01.11. 2008
Poslední odpověď:
20.12.2008 11:23 hod.
Dotaz : Detoxikace
Chtěla jsem se zeptat na nějaký šetrný způsob detoxikace. Občas piji čistící čaje a do jogurtů si přimíchávám psyllium. Je vhodné zařadit nějaký krátký půst, či úplně vynechat některé typy potravin? Také by mě zajímalo, zda se dá nějak přizpůsobit jídelníček problematické aknozní pleti.

Odpověď odborníka

Vložil:
Jana Petráková
Datum vložení:
10:55 03.11. 2008
Způsobů detoxikace je celá řada, můžete zkusit jednodenní půst (celý den pijete pouze vodu), pít bylinné čaje na pročištění u Vašeho problému s akné doporučuji pít kopřivový čaj.Vždy je potřeba ale vycházet z Vašeho zdravotního stavu, poradit se můžete s lékařem nebo ve speciálních obchodech se zdravou výživou. Váš problém může také souviset s hormonální činností, které mohou být přechodného charakteru (souvisí s věkem). Jako kosmetička Vám mohu poradit pleť pravidelně čistit a čistit nejenom doma ale také min. 1x za měsíc u kosmetičky, která Vám doporučí i vhodnou kosmetiku. Co se týče potravin doporučuji omezit spotřebu cukru, tučných jídel, koření, doporučuji hodně zeleniny, ovoce a pitný režim.

Jana Petráková, majitelka SALONU KORUNKA
www.salon-korunka.cz

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Detoxikace
Datum vložení:
11:23 20.12. 2008
Krátký jednodenní půst, kdy se pijí bylinkové čaje, neperlivá voda nabo neslazené ovocné či zeleninové šťávy, mohu doporučit.

Vložil:
Detoxikace
Datum vložení:
14:50 17.12. 2008
Nejúčinnější je kopřivový čaj a již zmíněné psyllium-dá se i koupit např. s melounovou příchutí. Doporučuji pít minerální vody bez cukru a bez bublinek, to mi na aknozní pleť pomohla tak, že jsem vypadala jak z alabastru. A také změna jídelníčku, vyhnout se sladkému, kořeněnému, chipsům a mastným jídlům. Je to těžké, ale já když si dám byť jen hrst brambůrků nebo zákusek, okamžitě mám problém s pletí. Nemůžu už ani sladkou vodu :o(

Vložil:
Detoxikace
Datum vložení:
15:03 25.11. 2008
Psyllium používám taky, ale v jogurtech mi nepřišlo moc účinné, proto ho dávám ráno a večer do vody. Na sobě a mamči jsme zpozorovaly, že naší pleti vůbec nesvědčí sladké, brambůrky a moc mastná jídla. Hlavně to sladké, mamča byla tento víkend u babičky na oslavě, snědla pár zákusků a má zase olezlou pusu. Držím pěsti, ať se daří :o)

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !