diety-a-hubnuti Poradna | Diety a hubnutí | zadržování vody - Chytrá žena
Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diety a hubnutí

Ptejte se naší odbornice, jak rozumně a pokud možno dlouhodobě snížit hmotnost, jak se stravovat, jaký pohyb provozovat a jak změnit životní styl, abyste se Vy i Vaše tělo cítili lépe. Na dotazy Vám bude odpovídat Mgr. Iva Belasová, vedoucí poradny snižování hmotnosti Merrylinka.
Odpovědět na dotazZpět na téma Diety a hubnutí


Vložil:
pajina
Datum vložení:
19:02 05.12. 2008
Poslední odpověď:
07.12.2008 11:37 hod.
Dotaz : zadržování vody
Dobrý den, možná příčína stálého pocitu přesycení a tím únavy a ztráty energie prý může být zadržování vody v těle. Jediné co vím, že není dobrá sůl a naopak vhodné pro zbavení nadbytečné vody jsou banány.. Víte někdo něco bližšího, jak si s tím poradit?

Odpověď odborníka

Zatím nezodpovězeno.

Odpovědi čtenářů

Vložil:
Datum vložení:
11:37 07.12. 2008
To je pravda. Sůl a minerálky s velkým množstvím sodíku přispívají k zadržování vody v těle. Naopak může být prospěšné pít močopudné čaje a jíst zeleninu s diuretickými účinky (celer, chřest, okurka a petržel) a dodržovat pitný režim (když tělo dostává příliš málo tekutin, má tendenci si je zadržovat a navíc se nedostatečně vyplavují škodliviny).

 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !