rodinne-finance Poradna | Rodinné finance | - Chytrá žena
Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Česká televize zve na Vánoce plné pohádek, silných příběhů i hudbyČeská televize zve na Vánoce plné pohádek, silných příběhů i hudby
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 03.11. 2026
Dnes má svátek Hubert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rodinné finance

Rodinné finance
Odpovědět na dotazZpět na téma Rodinné finance


Vložil:
Milan
Datum vložení:
10:18 27.08. 2007
Poslední odpověď:
27.08.2007 11:20 hod.
Dotaz :
v případě kdy dá zaměstnanec v práci výpověď §51 a přihlásí se na uřad práce,má nárok na podporu v nezaměstnanosti?

Odpověď odborníka

Vložil:
Chytrá Žena
Datum vložení:
11:20 27.08. 2007
§ 51 - Výpověď daná zaměstnancem
Zaměstnanec může dát zaměstnavateli výpověď z jakéhokoliv důvodu nebo bez uvedení důvodu. - Na úřadě práce se Vám na důvod Vaší výpovědi budou určitě ptát, tak zvažte, co jim řeknete. Ale nárok na podporu rozhodně máte !

Odpovědi čtenářů

Zatím žádná čtenářka nepřidala svůj názor.

 

Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky